Lifestyle

Prachtige cadeaus voor de feestdagen

We zijn alweer halverwege oktober en dat betekent dat november voor de deur staat. In principe is november natuurlijk dé voorbereidingsmaand als het gaat om alle feesten die in december gepland staan. En één van die feesten is natuurlijk het welbekende Sinterklaasfeest! Het feest om de kinderen eens even goed in de watten te leggen, lekkers te eten en liedjes te zingen. Maar wat geef jij dit jaar aan je kleine, via de Sint? In deze blog vertel ik je over leuke cadeaus. Lees je mee?

Wat staat er op de verlanglijstjes?

Al vanaf een jonge leeftijd weten kinderen heel goed wat ze willen. Maar wat ze willen kan wel snel veranderen. Laat je kindje een verlanglijstje maken voor de Sint en houd deze aan. Op die manier kan hij of zij zich minder op het laatste moment bedenken en dat geeft jou wat houvast als je in de winkels op zoek gaat naar iets moois. Soms schrijven kinderen de meest wilde ideeën op, daar hoef je natuurlijk niet altijd aan te voldoen. Mijn tip is wel, als het kan, om minstens één cadeau van het lijstje te geven. Dan is een succesvolle Sinterklaas al bijna gegarandeerd.

Spel en leren in één

Kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Iedere dag groeien ze en leren ze weer nieuwe dingen. Als ouder wil je dit maar wat graag ondersteunen en gelukkig kan speelgoed daar heel erg bij helpen. Zo kan je speelgoed geven dat ze dingen leert. Bij Schleich kan je allerlei speelgoeddieren kopen en aan de hand daarvan woordjes en diersoorten leren aan je kind. Leuk en leerzaam!

Verantwoorde cadeaus

We kopen geen hele bakken plastic wat na een halfjaar weer weggegooid wordt meer. In plaats daarvan kijken we naar duurzaam en verantwoorde cadeaus. Hier heeft je kindje meer plezier van en het is minder belastend voor de planeet. Het beste voor beiden dus!

Schleich voor jongens en meisjes

En het speelgoed van Schleich is leuk voor ieder kind, jongens en meisjes. Het is enorm gedetailleerd en ze kunnen sets en losse speelgoedstukken met elkaar combineren, dat zorgt ervoor dat er eindeloze verhalen en spellen te maken zijn. Een leuke tijd staat je kind dus absoluut te wachten met het speelgoed van Schleich. Geef ze deze Sinterklaas iets van de Schleich Farm World set en ze zijn al goed op weg met hun verzameling. Leuk om te geven, leuk om mee te spelen en als ouder is het ook zeker leuk om naar te kijken!

Laat een antwoord achter