Lifestyle

Alles wat je moet weten over het merk Veja 

Veja is een vrij bijzonder merk ten opzichte van de meeste andere merken die je kunt vinden, zowel online als in een fysieke winkel. De schoenen van Veja zijn voornamelijk te onderscheiden van andere schoenen door de manier waarop ze zijn gemaakt. Het bedrijf Veja richt zich namelijk erg op het produceren van schoenen op een manier die het milieu geen schade aanricht. Het is een merk dat staat voor ecologische en fairtrade sneakers. Ook verkopen ze bij Veja andere accessoires en onder andere tassen.

 

De schoenen van Veja 

De Veja sneakers dames zijn net zoals die van de heren vaak erg minimalistisch en ze worden op een verantwoordelijke manier geproduceerd. Er wordt bij het produceren onder andere gebruik gemaakt van wild rubber, bio-katoen en plantaardig gelooid leer. Deze producten vormen samen een tijdloze en duurzame sneaker die in de afgelopen jaren op een wereldwijde schaal aandacht krijgt. Veja is een merk dat niet doet aan advertising, wat het succes van deze onderneming nog een stuk indrukwekkender maakt. 

 

Veja heeft een collectie die op een volledig veganistische manier is geproduceerd. Dit houdt in dat er helemaal geen dierlijke producten of stoffen worden gebruikt bij het maken van schoenen. De schoenen van Veja worden voornamelijk gemaakt van biologisch katoen dat door boeren in Brazilië en Peru wordt verbouwd. De werknemers die in deze landen werken krijgen anders dan bij andere onderneming goed betaald, volgens Europese normen. Hiervoor heeft Veja gekozen om een statement te maken en te laten zien dat ze uitgaan van het fairtrade beginsel. 

 

Het kopen van Veja schoenen bij van Arendonk

Door de jaren heen zijn er bij Veja een hoop schoenen geproduceerd. De modellen zijn door de jaren heen veranderd, maar zijn toch goed met elkaar te vergelijken. Je hebt verschillende modellen die voor bepaalde doeleinden zijn geproduceerd naast natuurlijk het doeleinde dat de schoen mooi is en lekker zit. Je kunt de schoenen van Veja op verschillende plekken vinden. Zo kun je de schoenen van Veja onder andere bij van Arendonk kopen. Van Arendonk is een site waarbij je merken kunt vinden die schoenen en andere artikelen verkopen voor een redelijke prijs. Het doel van van Arendonk is het aanbieden van producten van een hoge kwaliteit voor een zo’n laag mogelijke prijs. Je zult er dus niet zo gauw designer schoenen vinden die verkocht worden voor bizarre bedragen.

Laat een antwoord achter