Wonen

Wat mag er in een bouwafval container?

Kun je aan de slag met een verbouwing of met sloopwerkzaamheden, kun je dan eigenlijk nog wel zonder bouwafval container? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Want dat kan simpelweg niet. Met een bouwafval container is het bovendien in alle opzichten veel prettiger werken. Je houdt veel beter overzicht en werkt bovendien veel sneller en netter wat als erg prettig wordt beschouwen.

De meeste ongevallen worden veroorzaakt door rondslingerend afval

Nog steeds vergeten mensen wel eens een bouwafval container te huren. Ze raken daardoor door van de regen in de drup en zien door het afval dat ontstaat en overal rondslingert de bomen het bos niet meer. Door te werken met een bouwafval container houd je de boel steeds netjes en zie je veel beter of de werkzaamheden vorderen. Het is bovendien een gegeven dat de meeste ongelukken tijdens bouw- en sloopwerkzaamheden ontstaan vanwege rondslingerend afval. Dergelijke ongevallen kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Voorkom dit dus en huur een kleine of een grote bouwafval container.

Neem voor alle specificaties contact op met de verhuurder

In de bouwafval container kun je in elk geval bouw- en sloopmaterialen, plastic, papier, isolatiemateriaal en hout in de gehuurde container kwijt. In de container mag je overigens 10 procent isolatiemateriaal kwijt, net als 15 procent gips, gasbeton en 15 procent vloerbedekking in de vorm van zeil, vinyl en PVC. Wil je heel precies weten wat je wel en niet in de container mag plaatsen dan doe je er verstandig aan om contact op te nemen met de verhuurder. Verder neem je contact op met de gemeente wanneer de container een plaats moet krijgen op gemeentegrond. 

Het werkt simpelweg sneller en gemakkelijker met een bouwafval container

Het werkt prettiger en sneller en je bent na een dag werken sneller klaar omdat je niet alsnog alles op moet ruimen. Het zijn zomaar wat voordelen van het gebruik van een bouwafval container. Bovendien kunnen in bepaalde gevallen de afgevoerde materialen hergebruikt worden. Het huren van een container is niet duur en zal je nooit de kop kosten. En als je vandaag contact opneemt om een container te huren, dan kun je er vaak de volgende dag al over beschikken. Je hebt de keuze uit verschillende volumes als het gaat om de container en kunt in overleg met de verhuurder de container tussentijds leeg laten maken. Conclusie; als je snel en goed wilt werken, dan huur je altijd een container. De werkzaamheden zullen dan in alle opzichten soepeler verlopen. 

 

Laat een antwoord achter