Wonen

LED strips om je interieur helemaal af te maken

Een woonkamer is natuurlijk een plek waar je gaat zitten om helemaal tot rust te komen of om juist gezellig met een aantal vrienden en familie te zitten. Gezellig met zijn alle op de bank lekker een filmpje kijken of muziek luisteren. Het kan dan zo zijn dat je bij jezelf denkt, er mist wat in de woonkamer. Je gaat dan rondkijken en ziet dat je eigenlijk alles wel hebt staan. Zo heb je een comfortabele en mooie bank, een leuk vloerkleed, tafeltjes die er bij passen en waar je spullen op neer kan zetten. Wat mist er dan in de woonkamer? Het kan dan zijn dat het aan de verlichting ligt. Hang bijvoorbeeld LED strips op. Dit kan een oplossing zijn voor bij jou thuis. Een LED strip kun je namelijk zelf op een kleur instellen. Dit kan ervoor zorgen dat je het interieur dan helemaal compleet maakt. Dit kan bijvoorbeeld de kers op de taart zijn, maar hoe moet je het dan plaatsen?

Bij het plafond of onder de bank?

Je kunt LED strips natuurlijk op verschillende plekken plaatsen. Veel mensen vinden het mooi om een zo’n strip in de rand van het plafond te plaatsen. Andere mensen zijn hier juist op tegen omdat je dan altijd de strip kunt zien zitten. Een andere oplossing kan zijn om een verlaagd plafond te maken met een vierkant gat boven de woonkamer en hier dan een LED strip in leggen. Dit is een zeer mooie oplossing en ziet er ook nog eens super luxe uit. Verder kun je LED strips ook nog aan de onderkant van de bank maken. Zo zal er dus verlichting vanaf onder kunnen en zie je de strip ook niet zitten. Dit zijn allemaal zeer mooie oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat je woonkamer ineens een hele andere uitstraling heeft. Zo kun je dus je interieur een extra boost geven die het dan nog leuker maakt.

Alles bedienen met een afstandsbediening

Het mooie van LED strips is, is dat je deze ook allemaal makkelijk kunt bedienen met een afstandbediening. Je hebt ook luxere uitvoeringen die je kunt bedienen met Google home. Dit is natuurlijk ideaal en maakt het nog makkelijker. Ook kun je hiermee gemakkelijk een kleur bepalen voor de LED strip. Wanneer je rustig in de kamer zit kun je een neutrale kleur kiezen voor de LED strips, maar stel je hebt een keer een feestje dan kun je de kleur veranderen naar een kleur die minder fel is maar wel genoeg licht geeft. Misschien heb je wel een themafeest en kun je de kleur dus afstemmen op het thema. Dit zal er dan voor zorgen dat de sfeer er nog beter in komt!

Laat een antwoord achter